Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday, 16 January 2010

Time Room 1 Room 2
09:00 ‎Breakfast‎ (60 min)
10:00 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Untitled No. 12‎ (40 min, ) 8 Jay Shirley (‎jshirley‎) - ‎Using Catalyst‎ (40 min, ) 12
10:40
10:50 Shawn Moore (‎sartak‎) - ‎Surviving in the Cruel, Unforgiving World‎ (40 min, ) 10 Cory Watson (‎gphat‎) - ‎Data::Verifier and Message::Stack: Invigorating The Forgotten Bits Of Your WebApp‎ (40 min, ) 7
11:30
11:40 Steven Lembark (‎Lembark‎) - ‎Object::Franger - wear a raincoat when you code.‎ (40 min, ) 1 Tatsuhiko Miyagawa (‎miyagawa‎) - ‎Plack: State of the art web framework superglue‎ (40 min, ) 13
12:20
12:30 Steven Lembark (‎Lembark‎) - ‎Exporter::Proxy - simplify exports, unclutter your namespace‎ (20 min, ) 1 Cory Watson (‎gphat‎) - ‎From Zero to CPAN: Adding A New Product Search to Magazines.com‎ (20 min, ) 12
12:50 ‎Lunch‎ (120 min)
14:50 Lucas Oman (‎lucas‎) - ‎Roles in PHP?‎ (20 min, ) 4 Casey West (‎cwest‎) - ‎Writing a jQuery Plugin‎ (20 min, ) 10
15:10
15:20 Dylan Hardison (‎dylan‎) - ‎How to Debianize a CPAN Dist‎ (20 min, ) 3 Devin Austin (‎dhoss‎) - ‎Google: A Summer of Code‎ (20 min, ) 13
15:40
16:00 Marty Pauley (‎maokt‎) - ‎Perl can be FUN(ctional)‎ (40 min, ) 8 Nicholas Perez (‎nperez‎) - ‎Modern Perl for the Worker Pattern‎ (40 min, ) 9
16:40
16:50 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎The Troll, the God and the Mountain‎ (40 min, ) 12 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Wikis with Wiki::Toolkit‎ (40 min, ) 5
17:30
18:10 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎Keynote: The awful things we all must do and the most disgusting word you'll hear‎ (40 min, ) 18
18:50
19:00 ‎Go-Karts‎ (0 min)