Perl Oasis 2011

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Saturday, 15 January 2011

Time Room 1 Room 2 Room 3
09:00 ‎Breakfast‎ (90 min)
10:30
10:40 Michael Accardo - ‎MozRepl and Perl: Manipulating Firefox from the inside out‎ (20 min, ) 5 Daniel LeWarne (‎Possum‎) - ‎The Basics of Testing with Perl‎ (20 min, ) 1 Devin Austin (‎dhoss‎) - ‎Intro to Catalyst‎ (20 min, ) 3
11:00
11:10 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Template::Zoom - Modern HTML and PDF Engine‎ (40 min, ) 2 Chris Nehren (‎apeiron‎) - ‎Unix Programming with Perl‎ (40 min, ) 4 Brigham Johnson (‎Brig‎) - ‎Made for Perl: Voice Tickets at Work‎ (40 min, ) 3
11:50
12:00 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎I <3 my Community‎ (20 min, ) Jim Martinez (‎JimX11‎) - ‎6 years of web testing using Test::WWW::Mechanize‎ (20 min, ) 3 Rocco Caputo (‎rcaputo‎) - ‎Reflex - How Does It Work?!‎ (20 min, ) 9
12:20
12:30 ‎Lunch‎ (110 min)
14:20
14:30 Chip Salzenberg (‎Chip‎) - ‎Serving a Million Players with a Perl Game Server‎ (40 min, ) 5 Nicholas Perez (‎nperez‎) - ‎Improving your Reflexes‎ (40 min, ) 5 Chris Nehren (‎apeiron‎) - ‎Sending Email with Perl‎ (40 min, ) 3
15:10
15:20 Mark Prather (‎Trg404‎) - ‎Marketing Perl‎ (20 min, ) 4 Brock Wilcox (‎awwaiid‎) - ‎Testing the Interactive Web: WWW::HtmlUnit Tutorial‎ (20 min, ) 5 Devin Austin (‎dhoss‎) - ‎Catalyst, REST, jQgrid and you‎ (20 min, ) 2
15:40
15:50 Cory Watson (‎gphat‎) - ‎How NOT to build a multi-million dollar eCommerce system‎ (40 min, ) 5 Jay Shirley (‎jshirley‎) - ‎Managing User Input Data with Data::Manager‎ (40 min, ) 1 Robert Blackwell (‎rblackwe‎) - ‎Communicating with Perl and Arduino‎ (40 min, ) 2
16:30
16:40 Devin Austin (‎dhoss‎) - ‎Rapid Prototyping with Form::Sensible::Reflector::DBIC‎ (20 min, ) 3 Jamie Moorehead - ‎[Multiply.com]‎ (20 min, ) 1 Dylan Hardison (‎dylan‎) - ‎Managing assets: Keeping 7.5G of media files out of subversion‎ (20 min, ) 3
17:00
17:10 Chris Prather (‎perigrin‎) - ‎Lightning Talks‎ (30 min, ) 12
17:40
17:50 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Getting Code for Free - A Love Letter to Open Source‎ (40 min, ) 11
18:30