Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Saturday, 14 January 2012

Time Room 1 Room 2 Room 3
08:30 ‎Breakfast‎ (60 min)
09:30 Stefan Hornburg (‎racke‎) - ‎Modern PerlCommerce‎ (50 min, English) 2 Duke Leto - ‎Doing The Jitterbug‎ (50 min, English) 7 Brendon McAdams - ‎Building A First Application on MongoDB‎ (50 min, ) 2
10:20
10:30 Chris Nehren (‎apeiron‎) - ‎Perl + Pathfinder == <3‎ (50 min, English) 2 Jay Shirley (‎jshirley‎) - ‎JavaScript is Code, too.‎ (50 min, English) 7 Dylan Hardison (‎dylan‎) - ‎Organizing Technical Groups in Meatspace‎ (20 min, English) 3
10:50
11:00 Devin Austin (‎dhoss‎) - ‎PerlFu‎ (20 min, English) 2
11:20
11:30 ‎Lunch‎ (90 min)
13:00 Rocco Caputo (‎rcaputo‎) - ‎Why You Hate Writing Documentation (and what I'm doing about that)‎ (20 min, English) 5 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎A Brave New Perl World‎ (20 min, ) 8
13:20
13:30 John Anderson (‎genehack‎) - ‎Tweakers Anonymous‎ (20 min, English) 8 Mark Keating (‎mdk‎) - ‎Adventures in Marketing: Part Two: Indiana Clones and the Wars of Doom‎ (20 min, English) 4
13:50
14:00 Casey West (‎cwest‎) - ‎Perl::Critic for Security Audits‎ (50 min, English) 7 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎The First Thing Tak Did - Elegant Remote Control For Sysadmins‎ (50 min, ) 7
14:50
15:00 Shawn Moore (‎sartak‎) - ‎DTrace: printf debugging for seventh-level wizards‎ (50 min, English) 6 Breno Oliveira (‎garu‎) - ‎Game Development with Perl and SDL‎ (20 min, English) 6
15:20
15:30 David Golden (‎xdg‎) - ‎Cooking Perl with Chef Solo‎ (20 min, English) 9
15:50
16:00 ‎Lightning Talks‎ (50 min)
16:50
17:00 Cory Watson (‎gphat‎) - ‎Keynote Address‎ (60 min, ) 10
18:00
18:45 ‎Dinner‎ (120 min)
20:45