Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday | Sunday

Saturday, 12 January 2013

Time Room 1 Room 2 Room 3
09:30 ‎Breakfast‎ (60 min)
10:00 Hugh Esco - ‎Continuously Integrating the Camel‎ (50 min, English) 1 Joe Kline (‎gizmo‎) - ‎8th Rule of Perl Oasis‎ (20 min, English) 6
10:20
10:30 Augustina Ragwitz (‎auggy‎) - ‎Hacking Conference Tshirts‎ (20 min, English) 6
10:50
11:00 Doran Barton (‎fozz‎) - ‎Using software collections to install newer Perls on RHEL (and derivatives)‎ (50 min, English) 4 Nicholas Perez (‎nperez‎) - ‎Something about Cumulonimbus‎ (20 min, English) 9
11:20
11:30 Chris Nehren (‎apeiron‎) - ‎C for Dynamic Language Devs‎ (20 min, English) 10
11:50
15:00 Andrew Rodland (‎hobbs‎) - ‎Parsing Made Easyish with Marpa‎ (50 min, English) 6 Mark Prather (‎Trg404‎) - ‎Local ways to reach your Balmer peak.‎ (50 min, English) 7
15:50
16:00 Matt S Trout (‎mst‎) - ‎Warping your world with Web::Simple‎ (50 min, English) 10 Mike Friedman (‎friedo‎) - ‎Building Your First App with Perl & MongoDB‎ (20 min, English) 1
16:20
16:30 Tomas Doran (‎t0m‎) - ‎High reliability, high speed logging‎ (20 min, English) 4
16:50
17:00 Stevan Little (‎stevan‎) - ‎Perl is not Dead, it is a Dead End‎ (50 min, English) 15 Jesse Luehrs (‎doy‎) - ‎OX - The hardest working two letters in Perl‎ (50 min, English) 1
17:50
18:00 John Anderson (‎genehack‎) - ‎There Are Fates Worse Than Death‎ (60 min, English) 15
19:00
19:15 ‎Whirley Ball‎ (120 min)
21:15