Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Saturday | Sunday

Saturday, 25 January 2014

Time The Auditorium The Classroom Meanwhile, elsewhere
09:00 ‎Opening Ceremonies‎ (60 min)
10:00
10:20 Steve Graves - ‎Introduction to OpenSCAD‎ (40 min, English) [Main] 3
11:00
11:20 Robert Lauer (‎Rob‎) - ‎Web Development with Bedrock‎ (40 min, English) [Main] 3
12:00 ‎Lunch‎ (60 min)
13:00 Enrique Matta - ‎Front End Test Automation: WATIR, WebDriver, and you‎ (20 min, English) [Main] 4
13:20
13:30 Daniel LeWarne (‎Possum‎) - ‎Basics of Testing with Perl‎ (40 min, English) [Main] 5
14:10
14:20 Christopher Hotchkiss (‎chotchki‎) - ‎Embedded Java Web Hosting‎ (40 min, English) [Main] 3
15:00
15:30 Art Eaton - ‎[Keynote] The Dark Art of Boatbuilding and Project Management‎ (90 min, English) [Main] 3
17:00 Bruce Gray (‎Util‎) - ‎Stop Panicking! Perl 6 is just like Perl 5 (where it counts).‎ (40 min, English) [Main] 3
17:40
18:00 Chris Prather (‎perigrin‎) - ‎Something Something Perl Company‎ (20 min, English) [Main] 4
18:20
19:00 ‎Lasertag‎ (120 min)
21:00